S'inaugura oficialment l'escola bressol Tricicle del Parc Central


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder a l'acte d'inauguració

L'alcalde Lluís Recoder a l'acte d'inauguració

Un centenar de santcugatencs han assistit a la inauguració de l'escola bressol Tricicle, situada al Parc Central, que va obrir les seves portes el setembre passat. Els pares, l'equip de mestres i un munt de nens de fins a tres anys han participat d'una gran festa plena d'animació que ha comptat amb l'actuació de Cesc Serrat.

La direcció del centre ha decidit inaugurar l'escola després d'uns mesos d'adaptació i coneixença entre l'equip de mestres, els nens i els pares. Amb l'obertura aquest curs de dos nous centres, Sant Cugat es converteix en la tercera ciutat catalana en número d'escoles bressol.
L'alcalde Lluís Recoder ha descobert la placa oficial de l'escola, a més de fer entrega d'un antic tricicle de ferro en honor al nom de l'escola. Recoder ha destacat la importància de la responsabilitat en l'educació dels més petits:

Lluís Recoder

Volem ajudar a educar nens compromesos amb la nostra ciutat


El centre, ara ja en ple funcionament pretén donar recolzament i servei a les famílies de Sant Cugat, un dels municipis amb l'índex de natalitat més alt de Catalunya. Tricicle ha tingut un cost de 516.000 euros i ha contribuït, juntament amb l'escola Cavall Fort, en l' increment de 144 places a la nostra ciutat aquest curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.