La pluja matinal obliga a suspendre els actes del Dia de l'Esperança


Temes relacionats

Sant Cugat celebra aquest diumenge el quinzè Dia per l'Esperança organitzat per Intermón Oxfam (26/abr/09)

La plaça de Barcelona acull aquest diumenge la 19a Festa del Llibre Gegant (26/abr/09)


  • Comparteix:

Intermon ha suspès els actes de la plaça d'Octavià

Intermon ha suspès els actes de la plaça d'Octavià

El comitè local d'Intermon Oxfam ha suspès aquest diumenge les activitats previstes a la plaça d'Octavià en motiu del Dia de l'Esperança. Segons els organitzadors, la tempesta del matí ha fet impossible portar a terme els actes previstos, que estaven convocats de forma coordinada amb 46 ciutats de l'Estat espanyol. D'altra banda, la pluja també ha obligat a suspendre la festa del Llibre Gegant a la plaça de Barcelona i alguns dels actes de Sant Jordi programats pel matí de diumenge a Valldoreix.

La insistent pluja d'aquest matí ha obligat a anul·lar tots els actes programats a l'aire lliure. A primera hora, tot estava previst per poder celebrar conjuntament amb 46 ciutats de l'Estat espanyol el 15è Dia de l'Esperança, però la pluja ha impedit fer-ho a Sant Cugat. És per això, que els organitzadors descarten poder ajornar la trobada a una altra data. Ho ha explicat a Cugat.cat la coordinadora d'Intermon Oxfam a la nostra ciutat, Anna Lloret.

Anna Lloret

Hem començat a les vuit del matí amb 70 voluntaris per fer les activitats. L'aiguat ha estat molt important, ens ha desfet les carpes i hem decidit anul·lar-ho.


Tot i això, Intermon Oxfam ha reunit aquest diumenge al migdia la setantena de voluntaris a la seu santcugatenca de l'entitat. Segons l'organització, la trobada de voluntaris evitarà que es facin malbé els aliments i begudes que havien comprat per a la festa a la plaça d'Octavià.

Pel que fa a la festa del Llibre Gegant, que s'havia de fer a la plaça Barcelona, tindrà una segona cita, molt possiblement el 24 de maig. Ho explica la membre de l'Associació del Llibre Gegant, Anna Dapena.

Anna Dapena

Pensem fer la Festa del Llibre Gegant el proper 24 de maig ja que és un dia en què l'Ajuntament ens pot cedir l'espai. De totes maneres, durant aquesta setmana fixarem la data oficialment.



Finalment el sol ha sortit i Valldoreix ha pogut celebrar les sardanes del migdia. La vocal de serveis socials de l'EMD de Valldoreix, Teresa Veciana, ha confirmat que se celebraran els actes programats per la tarda.

Teresa Veciana

A la tarda hi haurà els actes culturals: la coral, el grup de teatre Espiral, el recital de poesia i el grup de lectura.



Els actes a Valldoreix s'enmarquen en la celebració de la Diada de Sant Jordi.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.