La UAB premia la trajectòria periodística de Baltasar Porcel


  • Comparteix:

Baltasar Porcel

Baltasar Porcel

L'escriptor resident a Sant Cugat Baltasar Porcel ha rebut avui el premi Ploma d'Or de Periodisme que atorga el departament de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona. L'acte d'entrega ha tingut lloc aquest migdia a l'Aula Magna de la facultat de Ciències de la Comunicació. A part de Porcel, han rebut també aquest premi els periodistes Josep Maria Cadena i Wilfredo Espina.




  • Comparteix:

COMENTARIS

‘Plomes d’Or’ per Wifredo Espina, Baltasar Porcel i Josep M. Cadena Guardons atorgats per la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB L\'aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació ha acollit, dilluns passat, la cerimònia de lliurament de les \'Plomes d\'Or\', uns guardons que reconeixen la trajectòria professional de destacats periodistes catalans atorgats per la Facultat de Ciències de la Comunicació, de la Universitat Autònoma de Barcelona Els guardonats d\'enguany son Wifredo Espina, Baltasar Porcel i Josep Maria Cadena. La presentació de la figura i l\'obra dels guardonats ha estat a càrrec dels professors Manuel Parés, Rosa Cabré i Pere Oriol Costa, respectivament. Els guardonats, dels quals s’ha projectat un breu reportatge fotogràfic i dels que s’han llegit fragments significatius de les seves obres, han donat les gràcies i exposat algunes experiències personals als assistents que omplien l’Aula Magna. L’acte acadèmic ha estat organitzat per la Càtedra d’Història del Periodisme, dirigida pel Dr. Figueres, el qual ha explicat el sentit del mateix: reconeixement a destacats periodistes, referents de la nostra historia, i posar-los com exemples pera les noves generacions de professionals. En el primer lliurament de ‘Plomes d’Or’, fa dos anys, els guardonats van ser Teresa Pàmies, Carles Sentís i Teodor Garriga.

cultural. Enviat el 28/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.