Les Barraques de Festa Major canviaran de format per millorar la seguretat


  • Comparteix:

Les Barraques canvien de disposició, model i emplaçament

Les Barraques canvien de disposició, model i emplaçament

Les Barraques de Festa Major canviaran aquest any de format per augmentar la seguretat. La nova disposició apostarà per un model obert i sense tanques per facilitar la sortida en cas d'emergència. El format també vindrà determinat pel nou emplaçament de l'activitat, que l'Ajuntament ja ha avançat que podria ubicar-se en espais oberts com el Parc Central i Vulpalleres.

Les Barraques de Festa Major d'aquest any deixaran enrere la clàssica forma d'U tancada i estrenaran format. La nova disposició no està del tot concretada a falta de saber la nova ubicació, però l'àrea d'Educació i Joventut de l'Ajuntament ja ha avançat que es disposaran de manera oberta i que s'eliminaran les tanques que encerclaven les barraques. Com a conseqüència, el model de barraca també canvia i en aquesta edició estaran totalment tancades per evitar robatoris.

La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, ha afirmat que el nou format obert de les Barraques garantirà la seguretat.

Esther Salat

Si hi hagués un aldarull, en moment d'emergència o d'excessiva concentració de gent, i per tant, la gent hagués de sortir, la gent tindrà garantida la seguretat.


D'altra banda, les Barraques també traslladaran el seu emplaçament. S'estan avaluan diverses possibilitats, com la zona del Parc Central i Vulpalleres, segons la mateixa Salat.

Esther Salat

Estem avaluan diverses zones del Parc Central i Vulpalleres però hem de tenir en compte que no es malmetin els parcs, que els veïns de la zona no es vegin gaire afectats, que sigui un lloc accessible, ...






De moment, ja s'han descartat algunes zones que havien acollit les Barraques anys anteriors com l'Arboretum i el Parc de la Pollancreda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.