Una vintena d'activitats per celebrar els 25 anys del Casal d'Avis de Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge del Casal d'Avis de Valldoreix

Imatge del Casal d'Avis de Valldoreix

El Casal d'Avis de Valldoreix ha preparat un ampli programa d'activitats per celebrar el seu 25è aniversari. Un recital de fragments de l'obra de Shakespeare, una sortida a Montserrat i una conferència sobre l'envelliment a càrrec de Baltasar Porcel són els actes més destacats. Els festejos començaran dissabte de la setmana que ve i s'allargaran durant 15 dies.

La presidenta del Casal d'Avis de Valldoreix, Isabel Castells, s'ha mostrat molt satisfeta de celebrar les noces d'argent de l'entitat.

L'acte inaugural del 25è aniversari consistirà en un recital de fragments de l'obra de Shakespeare 'Somni d'una nit d'estiu'. També s'oferirà una visita a la nova seu de l'EMD i una exposició de dibuixos, fotografies i objectes de col·lecció. Lectures de poemes, taules rodones i concerts completen la programació.

Isabel Castells explica, en declaracions a Cugat.cat, que la sortida a Montserrat té un valor simbòlic, ja que és la repetició de la primera activitat que va realitzar el Casal ara fa 25 anys.

Isabel Castells

Fa 25 anys vam començar amb una excursió a Montserrat i ara la tornem a realitzar. Passarem el dia recordant tots aquests anys.



El 24 de maig es posarà punt final a la celebració del 25è aniversari amb una xerrada de l'escriptor valldoreixenc Baltasar Porcel sobre l'envelliment i amb un dinar de germanor.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.