El Casal d'Avis de Valldoreix espera traslladar-se a un altre edifici abans d'acabar l'any


  • Comparteix:

Edifici actual del Casal d'Avis de Valldoreix

Edifici actual del Casal d'Avis de Valldoreix

El Casal d'Avis de Valldoreix ha quedat petit i els seus socis confien que l'entitat es pugui traslladar a un nou espai abans que acabi l'any. L'emplaçament escollit seria l'edifici que acull l'actual escola bressol de Valldoreix, que també canviarà d'ubicació. Aquest trasllat del casal és una vella reivindicació dels avis valldoreixencs.

La presidenta del Casal d'Avis de Valldoreix, Isabel Castells, ha explicat que l'espai de l'entitat ha quedat petit. Una de les causes que apunta Castells és l'increment de socis que ha tingut el Casal en els darrers anys, que actualment s'aproximen a 400.

Un dels socis del Casal i responsable de la comissió de festes, Miquel Botey, ha explicat a Cugat.cat que veuen una 'bona predisposició per desencallar el problema'. Botey indica que el trasllat s'hauria de fer el més aviat possible.

Miquel Botey

Actualment no hi cabem. És una problemàtica que sembla que es comença a desencallar.




El Casal d'Avis de Valldoreix celebra enguany el seu 25è aniversari.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El traslado propuesto por la EMD no sera posible hasta que no este terminado la escola bresol, que todavia no han empezado a construir y cuando este terminado pretenden que el casal de avis se traslade a la vieja guarderia. Y ello sera provisional porque en cuanto desaparezcan los famosos cables de alta tension, que segun la Turu sera pronto ( antes que se termine la nueva escola bresol?) este local ira al suelo al igual que el actual casal de avis. Pero la Turo lo tiene todo previto... los avis mientras tanto que utilicen la preciosa perrera que esta terminando de construir. Eso es participacion ciudadana ( si los perros lo permiten )...

miquel. Enviat el 30/abr/09


Lo siento por el casal de Valldoreix!! Cómo van a ir a la escola bressol si el curso empieza en septiembre, y la nueva escuela no funcionará hasta finales del 2010 (con mucha suerte). O sea calculen como pronto para el 2011. Y si empiezan a tirar las torres de alta, ni eso. Y en la EMD han construído antes una perrera? Increíble!

ariadna. Enviat el 30/abr/09


Tot aixo forma part d'una altre engatusada de la Turu a la gent del casald'avis,que ens promet coses que despres no compleix.Ni tant sols per la celebraciò de 25 anniversari ens donava cap subvenciò.Si no arriva a presentar una mociò la oposiciò ( CiU-Actuem ) ens queden sensa els diners per poder celebrar els actes programats.Ara que vingui algu i ho desmenteixi si no es veritat.Els avis a la Turu no l'interesem fins a les eleccions!!!.

Antoni. Enviat el 30/abr/09


Algú vol els gossos a casa seva?. Si us plau, digueu-ho al 'Cau Amic' que estarà molt content. Si els voleu matar, porteu els ganivets. Sabeu quant ha costat les gàbies de la gossera? Les heu anat a veure? Estan a can Calopa (sabeu on és?). No crec que barrejar gossos i avis sigui digne. És això el que voleu?

Guau!. Enviat el 1/mai/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.