Torna la normalitat a l'AP7 després del triple accident d'aquest matí


  • Comparteix:

L'accident ha col·lapsat l'AP-7 i la B-30

L'accident ha col·lapsat l'AP-7 i la B-30

Ja s'ha normalitzat el trànsit després del triple accident d'aquest matí a l'AP7 a l'altura de Sant Cugat. Durant les primeres hores del matí, s'ha hagut de tallar el trànsit en sentit Tarragona, i fins a dos quarts de dotze hi ha hagut un carril tallat que ha provocat retencions de fins a 9 quilòmetres. El primer accident, el més greu, ha passat a dos quarts de set del matí, quan un turisme ha fet diverses voltes de campana i ha caigut sobre la mitjana. No hi ha hagut ferits greus en cap dels tres accidents.

Després del primer accident, dos vehicles més que circulaven per l'AP-7 han topat quan intentaven evitar el primer sinistre i, poc després, s'hi ha afegit un tercer cotxe accidentat.

Com a conseqüència del sinistre, l'AP-7 s'ha hagut de tallar en sentit Tarragona des de dos quarts de set i fins un quart de vuit del matí. El trànsit no s'ha normalitzat fins a quarts de dotze, que és quan s'ha obert completament el trànsit a tots els carrils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.