El Consell Comarcal aprova un Pla Comarcal de Joventut pels propers quatre anys


  • Comparteix:

El jovent santcugatenc gaudirà dels avantatges del Pla Comarcal

El jovent santcugatenc gaudirà dels avantatges del Pla Comarcal

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha donat llum verda aquesta setmana al Pla Comarcal de Joventut pels propers quatre anys, que inclou totes les actuacions adreçades al jovent de la comarca que es realitzaran en aquest període. El principal objectiu del Consell Comarcal és treballar amb els ajuntaments de la comparca per impulsar polítiques de joventut dedicades a la formació, habitatge, esport, salut i cultura.

El Pla Comarcal de Joventut 2009-2012 defineix les propostes que el Consell Comarcal portarà a la pràctica a partir d'ara per oferir noves iniciatives per als joves del Vallès Occidental. Aquest inclou també el Pla d'Actuació 2009-2010 que concreta les accions pels propers dos anys.

El president de la Comissió Informativa de Joventut del consell, Oriol Rovira, ha destacat a Cugat.cat el gran nombre de joves que té Sant Cugat, i ha avançat alguna activitat que duran a terme dins del Pla d'Actuació.

Oriol Rovira

Jo crec que Sant Cugat té un nombre important de població jove, i amb aquest pla no hem volgut deixar de banda les ciutats més grans.


Rovira també ha explicat que, durant els últims mesos, el Consell Comarcal ha parlat amb els 23 consitoris de la comarca per elaborar el Pla d'Actuació que s'ha aprovat aquesta setmana. Paral·lelament, una vintena d'Ajuntaments ja disposen del seu propi Pla Local de Joventut, com és el cas de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.