Obert el període de presentació de candidatures pel Caparrot de l'Any


  • Comparteix:

Josep Grau-Garriga va ser el caparrot vencedor l'any passat

Josep Grau-Garriga va ser el caparrot vencedor l'any passat

L'Associació de Veïns del Barri del Monestir ja ha obert el procés de presentació de candidatures per l'elecció del Caparrot de l'Any 2009. Les entitats han d'enviar les seves propostes abans del 13 de maig i les candidatures més triades passaran a la final. La votació popular per decidir el Caparrot de l'Any d'entre els finalistes acabarà a finals de mes vinent.

Les candidatures que presentin les entitats han d'anar acompanyades d'una breu memòria de la persona seleccionada, un parell de fotografies de la cara, de front i de perfil, i el motiu de la tria.

Un cop seleccionats els finalistes d'entre les propostes de les entitats, els santcugatencs podran votar el guanyador en les urnes que s'instal·laran a la Casa de Cultura, al Casal de Joves TorreBlanca, al Centro Popular Andaluz (CPA), a l'Ateneu i a l'Associació de Veïns del Barri del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.