S'obre el període d'inscripcions per als nous cursos i tallers de l'Ateneu


  • Comparteix:

A partir d'avui els socis de l'Ateneu Santcugatenc i el Casal del Barri ja poden formular les seves inscripcions pels cursos i tallers del nou trimestre. La nova programació presenta com a novetat l'obertura d'una segona aula d'Internet, cursos d'iniciació als idiomes i un ampli ventall de tallers de manualitats.

Com cada trimestre, els socis de l'Ateneu tenen preferència a l'hora d'escollir els cursos i tallers que volen realitzar durant els pròxims tres mesos. Per aquest motiu, els socis poden fer les seves inscripcions 5 dies abans que el públic general.

La novetat d'aquest trimestre és que, a partir d'abril, l'Ateneu Santcugatenc disposarà d'una aula d'informàtica. A l'aula, que té característiques molt similars a les del local de l'avinguda Cerdanyola, s'impartiran cursos d'iniciació, oficina a casa, Internet i disseny de pàgines web.

Un altres dels atractius de l'oferta de l'Ateneu i Casal de Barri són els cursos d'iniciació a l'àrab, francès i anglès. Altres propostes que es potenciaran seran els treballs manuals, tal i com explica Joan Carles Busquets:

Joan Carles Busquets

El nou programa potenciarà els tallers de matins, que principalment són els de treball manual


Els no socis de l'Ateneu podran fer les inscripcions a partir de dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.