Els sindicats demanen ocupació i protecció social amb motiu del Dia del Treballador


  • Comparteix:

Capçalera de la manifestació a Barcelona

Capçalera de la manifestació a Barcelona

El foment de l'ocupació, la reclamació de més garanties socials i la reactivació de l'economia centren els actes amb motiu del Dia del Treballador. La manifestació a Barcelona d'aquest divendres ha comptat amb la presència dels representants sindicals de la comarca en una de les jornades més reivindicatives del Primer de Maig. Les diferents manifestacions han avançat sota el lema comú 'Plantem cara a la crisi: feina estable i protecció social'

La manifestació del Primer de Maig de Barcelona ha aplegat a prop de 40.000 persones, segons els organitzadors. Sota el lema 'Plantem cara a la crisi: treball estable i protecció social' els líders sindicals han demanat en els seus manifests mesures per fer front la crisi i han advertit que la situació actual no pot servir com excusa per fer una reforma laboral que retalli els drets dels treballadors.

El secretari general de CCOO al Vallès Occidental, Antonio Díaz, explica per què són importants aquestes reivindicacions per a la comarca.

Antonio Diaz

Som una comarca industrial. Si no es desenvolupen polítiques industrials serà molt difícil no perdre més ocupació i crear riquesa.


La presència comarcal a la manifestació de Barcelona ha superat les 1.500 persones, principalment d'empreses afectades per Expedients de Regulació d'Ocupació (ERO) com la santcugatenca Delphi.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.