Habiliten aules d'estudi per a joves per preparar els exàmens de juny


  • Comparteix:

La Casa de Cultura és un dels espais habilitats per estudiar

La Casa de Cultura és un dels espais habilitats per estudiar

L'Ajuntament habilitarà a partir de dilluns aules d'estudi per als universitaris que vulguin preparar els exàmens de juny. Aquests espais destinats a l'estudi estan al Casal de Joves TorreBlanca, a la Casa de Cultura i a la Biblioteca del Mil·lenari, entre d'altres. Aquest servei s'allargarà fins a mitjans de juliol.

El Casal de Joves TorreBlanca estarà disponible per a vuitanta persones, de l'11 al 26 de maig, de dilluns a divendres, de dos quarts de nou del matí a dos quarts d'una de la matinada. Del 27 de maig al 9 de juny s'hi habilitarà, a més, una sala annexa. Per afrontar els darrers exàmens, del 10 de juny al 9 de juliol es reservaran dos espais d'estudi de divendres a diumenge.

La Casa de Cultura oferirà 50 places, entre el 15 de maig al 5 de juliol, de divendres a diumenge, de dos quarts de nou del matí a dos quarts d'una de la matinada.

A la Biblioteca del Mil·lenari, les aules obriran a partir de l'11 de maig i fins el 9 de juliol, de dimarts a divendres, de deu del matí a dues de la tarda i de quatre de la tarda a nou de la nit. Els dissabtes es podrà estudiar de quatre de la tarda a vuit del vespre i diumenge, de cinc de la tarda a nou de la nit.

El Casal de Cultura de Mira-sol oferirà serveis de l'11 de maig al 9 de juliol. De dilluns a divendres, els espais estaran disponibles de deu del matí a dos quarts de dues de la tarda. Els dissabtes l'estudi serà de quatre de la tarda a vuit del vespre i els diumenges, de cinc de la tarda a nou de la nit.

Al Centre Social i Sanitari de la Floresta es podrà estudiar de dilluns a divendres, de deu del matí a dos quarts d'una de la tarda i de quatre de la tarda a nou de la nit. Els dissabtes els universitaris podran estudiar de quatre de la tarda a vuit del vespre i els diumenges de cinc de la tarda a nou de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.