Canvis a les línies de bus per les obres de la nova rotonda al carrer Rovellat


Temes relacionats

Les obres a la zona de l'estació no ocasionen problemes importants durant el primer dia laborable (28/abr/09)

Els talls de trànsit de la zona de l'estació sorprenen veïns i conductors malgrat la senyalització (27/abr/09)

Els talls de trànsit per la construcció de la rotonda dels ponts de l'estació comencen aquest dissabte (24/abr/09)


  • Comparteix:

Les obres obliguen a canviar els trajectes de les línies de bus

Les obres obliguen a canviar els trajectes de les línies de bus

Les obres per la construcció d'una nova rotonda a l'encreuament del carrer Martorell, avinguda del Carril i carrer Rovellat han obligat a habilitar itineraris alternatius per al transport públic. Aquestes restriccions de trànsit afecten el servei d'autobús urbà i interurbà.

La L1, en sentit estació de Sant Cugat des de Mira-sol, deixa de passar per les avingudes de l'Enllaç i de Lluís Companys. Per tant, la parada de l'avinguda de l'Enllaç queda anul·lada. L'itinerari es desvia pel carrer Safareigs, on es fa la parada que correspon a l'estació de Sant Cugat. La resta del trajecte en sentit Torrent de Ferrussons es manté.

La L2, en el seu itinerari pel Colomer, deixa de passar per l'avinguda de l'Enllaç i pels carrers de Sant Celoni i de Pere Serra. Per tant, les parades de l'avinguda Enllaç, carrer de Sant Celoni i Sant Celoni/Pere Serra han quedat anul·lades. El recorregut es desvia pel passeig d'Olabarria, avinguda de Can Picanyol, carretera de Vallvidrera, carrer de Vallseca i continua altre cop per la carretera de Vallvidrera fins al carrer Vidal i Granés, on es manté el seu recorregut habitual. Mentrestat es fa una parada provisional al carrer Vallseca amb Pere Serra.

La L8 deixa de passar per l'avinguda de l'Enllaç, el passeig d'Olabarria i al carrer dels Safareigs. La parada del carrer dels Safareigs ha quedat, doncs, anul·lada. El recorregut es desvia per la plaça Lluís Millet, on fa parada.

Les línies interurbanes A4, B7 i B8 han desviat el seu recorregut deixant de passar per l'avinguda de l'Enllaç i pel carrer Safareigs. L'itinerari ara continua per l'avinguda de Lluís Companys, passant per sota el túnel i continuant pel carrer d'Àngel Guimerà, on es trasllada la parada que corresponia al carrer Safareigs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.