Sant Cugat és la ciutat més solidària de Catalunya amb l'ONG Say Yes Now


  • Comparteix:

L'ONG Say Yes Now fa una crida a les famílies santcugatenques perquè col·laborin per millorar l'educació superior en les castes més baixes de l'Índia. La fundadora del projecte, Deva Dwabha, ha explicat que Sant Cugat és la ciutat de Catalunya que més ajuda l'organització. La fundació té cura de més de 1.800 nens al país asiàtic.

Say Yes Now promou l'educació dels més desfavorits de l'Índia perquè puguin tenir un futur digne. L'organització disposa d'una casa per a nens i nenes orfes que alimenten amb els productes que extreuen d'un hort que els mateixos infants aprenen a cultivar. L'entitat també promou la dansa, la música i la poesia, així com també el ioga i el reiki pels més petits.

La fundadora de l'ONG, Deva Dwabha, explica com es pot col·laborar en el projecte.

Deva Dwabha

Poden fer el que desitgin: patrocinar un projecte, construir una habitació, donar menjar, apadrinar un nen o poden venir a l'Índia a col·laborar i formar part del projecte.





Per col·laborar amb la iniciativa només cal dirigir-se a la web Sayyesnow.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.