Josep Baeta: 'És pràcticament impossible complir la normativa de sanitat dels bars i restaurants'

Els bars i restaurants tenen problemes per complir al peu de la lletra la normativa de sanitat

Societat

Publicat el 12/mai/09 per Núria Juanico

El president del Gremi de Restauradors de Sant Cugat, Josep Baeta, afirma que és pràcticament impossible per part dels bars i restaurants complir la normativa sanitària. Baeta ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que els establiments familiars són els que tenen més problemes en aquest sentit i que la crisi ha contribuït a agreujar-los.

Baeta afirma que la inspecció dels locals varia en funció de la interpretació i aplicació de la normativa que fa l'inspector, i que a Sant Cugat aquesta normativa és més exigent.

El president del Gremi de Restauradors de Sant Cugat, Josep Baeta, explica la problemàtica que ocasiona la normativa actual.

Josep Baeta

És una normativa molt complicada. Si s'intentés complir al peu de la lletra només funcionaria al Bulli i als Mc Donald's. A la restauració tradicional li és pràcticament impossible complir-la.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Segons Baeta, el fet que el sector de l'oci sigui prescindible per molta gent i que el col·lectiu de la restauració estigui molt desunit perjudica els establiments i no permet reivindicar una normativa diferent.