Adjudicades les obres del nou CAP


Temes relacionats

Sant Cugat proposa a la Generalitat construir una residència de gent gran al costat del tercer CAP (23/abr/09)

Pas endavant per a la construcció del tercer CAP (27/gen/09)


  • Comparteix:

Entrada d'un dels CAP de la ciutat

Entrada d'un dels CAP de la ciutat

La Generalitat ha adjudicat les obres de construcció del 3r Centre d'Assistència Primària (CAP) de la ciutat, que estarà ubicat al barri de Can Mates. FCC Construcción serà l'encarregada d'executar els treballs per un valor de 4'3 milions d'euros. El departament de Política Territorial i Obres Públiques no ha especificat l'inici dels treballs.

El CAP tindrà 16 sales de consulta de medicina general, sis de consulta de pediatria i tres de treball social. També hi haurà una sala de consulta d'odontologia, una de treball d'odontologia i tres sales de consulta polivalent. El CAP inclourà una àrea de salut mental, una per a la unitat de vigilància epidemiològica i una altra d'atenció continuada.

Recentment, Sant Cugat ha proposat a la Generalitat que la nova residència de gent gran es construeixi a tocar del tercer CAP. El consistori vol que la part de sòl que sobri de l'edificació del centre sanitari es destini al geriàtric.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ja era hora. Per cert algú pot avisar al personal del CAP del C/ de la Mina que "mostrador d'urgències" no és correcte ? És el Taulell d'urgències !

taulell. Enviat el 7/mai/09


Una mica lluny del centre, oi? A un barri semi-abandonat... I sembla que seguirem sense urgències pediàtriques... La planificació de l'Ajuntament és un desastre!

Sigró. Enviat el 7/mai/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.