Controlat l'incendi que ha cremat una empresa a Rubí, a tocar del polígon de Can Calopa


  • Comparteix:

Els bombers ja tenen el foc controlat / Fotografia de Jordi Garcia

Els bombers ja tenen el foc controlat / Fotografia de Jordi Garcia

Les tasques d'extinsió del foc que s'ha originat aquest dijous al matí a la fàbrica Recinex Systems, situada a l'avinguda Antoni Gaudí de Rubí, molt a prop de l'AP7 i del polígon industrial de Can Calopa, s'allargaran fins aquest divendres al matí. Els bombers han explicat que tot i que el foc ja està controlat encara hi ha metalls incandescents entre les deixalles plàstiques i olioses. L'incendi no ha provocat cap ferit.

Fins a 17 dotacions de Bombers participen en les tasques d'extinció del foc, que ha començat aproximadament a les 10 del matí.

El cap de guàrdia de Bombers de la Regió Metropolitana Nord, Miquel López, ha explicat que en cap moment l'incendi s'ha descontrolat. Són declaracions a Ràdio Rubí.

Miquel López

Hi estem treballant, el foc està confinat. Hem desallotjat la nau del costat perquè hi ha molt fum, però no creiem que el foc passi d'aquí.









El foc ha començat per causes encara desconegudes. Els Bombers començaran les investigacions un cop l'incendi hagi estat extingit completament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.