La nova imatge de Cugat.cat ja és una realitat


Temes relacionats

Cugat.cat estrena marca corporativa al Sant Cugat Actiu ( 7/mai/09)


  • Comparteix:

Cugat.cat estrena imatge corporativa per adaptar el grup multimèdia a la transformació que ha experimentat en els últims anys i a les noves tecnologies. La nova imatge fa referència als tres canals d'informació del grup multimèdia, el diari electrònic, la ràdio i properament la televisió per internet de Sant Cugat, i aposta per la informació local, de referència i instantània. La mostra Sant Cugat Actiu compta amb un estand de Cugat.cat que convida els santcugatencs a experimentar amb el rentat de cara de la marca.

La nova imatge del grup compta amb una marca mare, Cugat.cat, que presenta un nou logotip i de la qual depenen tres submarques. Aquestes fan referència als tres canals d'informació del grup multimèdia. D'una banda, el diari on line de Sant Cugat és Cugat diari, mentre que Ràdio Sant Cugat a partir d'ara és Cugat ràdio, que manté el dial 91.5 a l'FM i el seu espai a la xarxa. Finalment, Cugat tv serà la televisió per internet que el grup preveu llançar en les properes setmanes, una nova aposta per la informació santcugatenca de referència i a l'abast de tothom.

L'objectiu de la renovació de la marca és plasmar la transformació que el mitjà ha experimentat en els darrers anys. Amb l'aplicació de les noves tecnologies, Cugat.cat és un grup de comunicació que ofereix en diversos formats informació santcugatenca minut a minut, 24 hores al dia, els 365 dies l'any.

Ho explica la directora del grup multimèdia, Mònica Lablanca.

Mònica Lablanca

El símbol que hem escollit impregna la gent i volem que representi la idea que donem informació 365 dies 24 hores.



El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, explica els motius que han portat a canviar la imatge corporativa de la marca.

Jordi Puigneró

És una aposta important, era necessari fer el canvi d'imatge.



L'empresa de comunicació Ancor Retail ha estat l'encarregada de dissenyar la nova imatge corporativa, que farà la seva aparició davant la ciutadania i el teixit associatiu i empresarial de la ciutat a la mostra Sant Cugat Actiu. L'estand de Cugat.cat oferirà marxandatge amb el nou logotip i proposarà un concurs en el qual els santcugatencs podran guanyar diversos premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.