La Plataforma Aturem la Guerra convoca els ciutadans a les 8 del vespre davant de l'Ajuntament


  • Comparteix:

La Plataforma Aturem la Guerra i la XASC han fet una crida als santcugatencs a les 8 del vespre davant de l'Ajuntament per mostrar el seu rebuig contra l'inici dels bombardejos. La Xarxa Alternativa Sant Cugat ha pronosticat que la manifestació que ha convocat la Plataforma Aturem la Guerra per aquest dissabte a Barcelona serà més multitudinària que la mobilització del 15 de febrer.

Avui, dia 1 de la guerra contra l'Iraq, la Plataforma Aturem la Guerra i la XASC han convocat a la ciutadania a participar a la concentració a la plaça Barcelona a les 8 del vespre. Està previst que després de la trobada es faci una desfilada fins a la seu del Partit Popular a la Rambla Ribatallada. Davant el local dels populars, es llegirà el manifest de la Plataforma Aturem la Guerra.

D'altra banda, les entitats santcugatenques no descarten fer una reunió informativa per parlar de l'organització de la manifestació de dissabte a Barcelona. Sobre aquesta mobilització, Mota s'ha mostrat convençut que tindrà un major ressó que la manifestació del 15 de febrer:

José Fernando Mota

Quan arribin les imatges de gent morta pels carrers la indignació popular creixerà i la població sortirà massivament a manifestar-se


Ramon Pros, membre de la plataforma local d'Aturem la Guerra, també ha fet una crida als ciutadans perquè assisteixen a la concentració d'aquest vespre. Pros ha conminat a la gent que facin pinya a l'hora de denunciar les atrocitats comeses pel govern de Bush i els països aliats:

Ramon Pros

El clam ha de ser unànim per dir que no és aquest el mitjà per assegurar l'equilibri


Pros ha informat que els ciutadans que ho desitgin poden adquirir banderoles contra la guerra a l'Ateneu i al Casal del Barri . Per la seva banda, Maulets, que formen part de la XASC, han comunicat que la setmana vinent empendran accions, entre elles una cacerolada popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.