Pere Marín, únic candidat a la presidència de la Unió Santcugatenca


Temes relacionats

La Unió tindrà nou president abans de finals de maig, després de la renúncia de Mata ( 6/abr/09)


  • Comparteix:

Pere Marín

Pere Marín

Pere Marín representa l'única candidatura presentada per gestionar la Unió Santcugatenca i no caldrà fer eleccions, segons els estatuts de l'entitat. La candidatura quedarà exposada en el taulell d'anuncis de l'entitat fins dimecres de la setmana que ve. Durant aquest dies, el socis podran presentar les al·legacions que considerin oportunes. En cas que no s'hagi presentat cap al·legació, es constituirà la nova junta directiva.

La candidatura està encapçalada per Pere Marín i Campos, fundador de la secció local de CDC, mentre que el vicepresident de la llista és Josep Fons. El tresorer de l'única proposta per gestionar la Unió és Indaleci Huget i la secretaria Montserrat Tizón. Els vocals són Josefa Martínez, Angelita Torres, Roger Lamiel, Pere Royo, Medí Canal, Maria Rigol, Maria Suñé i David Gil.

L'únic candidat presentat a la convocatòria, Pere Marín, ha explicat el seu projecte per gestionar la Unió Santcugatenca.

Pere Marín

Vull posar pau entre totes les seccions de la Unió. També hem de posar ordre i sanejar els comptes.


Marín ha destacat que la seva candidatura està formada per membres de totes les seccions de la Unió. Un dels projectes a llarg termini del candidat és acondicionar la sala Clavé de l'equipament. L'escoltem.

Pere Marín

Si hi ha diners, hauríem d'acondicionar la sala Clavé.


L'anterior president de la Unió Santcugatenca, Joan Mata, va deixar el seu càrrec a principis d'abril en una assemblea extraordinària, on la majoria de socis assistents van votar en contra de la seva gestió. Els motius que el van portar a Mata a dimitir van ser, d'una banda, que bona part dels socis assistents van votar en contra dels comptes del 2008 per manca d'informació. D'altra banda, un sector de participants van rebutjar la proposta de crear una societat de responsabilitat limitada pel Teatre la Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.