Assemblea d'Amnistia Internacional Catalunya, avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

Logo de Amnistia Intenacional

Logo de Amnistia Intenacional

Amnistia Internacional Catalunya (AIC) celebra aquest dissabte a Sant Cugat la seva assemblea anual amb la intenció de donar un nou rumb a l'entitat. L'associació de defensa dels drets humans pretén ara ampliar les seves accions i portar davant la justícia aquells governs que provoquin la misèria dels seus habitants. L'economista santcugatenc Arcadi Oliveras participarà a l'assemblea.

L'assemblea d'AIC se celebra aquest dissabte a la Casa de Cultura i marcarà l'inici d'un nou periode de l'entitat perquè passarà de denunciar les tortures, la pena de mort i la manca de drets de les dones, entre d'altres, a denunciar, a més a més, aquells governants que per acció o inacció provoquin la pobresa de la seva població.

Ho ha explicat el president d'AIC, Pep Parés.

Pep Parés

És un camí nou que encetem amb molta il·lusió però que portarà molta feina. Volem portar els culpables de la pobresa davant la justícia.



La nova campanya porta per nom 'Exigeix Dignitat' i pretén denunciar la falta d'accés a aigua potable, a l'atenció mèdica, a la seguretat i a l'educació que pateixen milions de persones per les decisions de governs, empreses i altres agents, els quals hauran ara de donar explicacions als tribunals.

Pep Parés s'ha felicitat també de la independència de l'entitat gràcies al fet que no rep diners dels governs que tenen forces armades i ha destacat la tasca dels seus socis.

Pep Parés

Volem ser immensament lliures i per això no acceptem diners dels governs. Només depenem dels nostres socis.



El santcugatenc Arcadi Oliveras, catedràtic d'Economia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), participarà en aquesta assemblea general que enguany organitza la secció local d'AIC de Cerdanyola-Sant Cugat. L'acte comptarà també amb la presència de la defensora de drets humans colombiana Nancy Fiallo i la presidenta de la secció espanyola d'Amnistia Internacional, Itziar Ruiz Jiménez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.