Nova oportunitat per donar sang


  • Comparteix:

Periòdicament el Banc de Sang i Teixits visita la nostra ciutat

Periòdicament el Banc de Sang i Teixits visita la nostra ciutat

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya ha organitzat per divendres de la setmana vinent una nova donació de sang a la seu de la Creu Roja al matí i a la tarda. El 8 de juny la cita serà al Club Muntanyenc Sant Cugat, però en aquest cas només a la tarda. Podran donar sang les persones majors d'edat i que pesin més de 50 quilos.

El delegat del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, Enric Martínez, ha explicat que tenen especial interès a conservar els donants que s'han sumat darrerament.

Enric Martínez

Ens agradaria anar incrementant de mica en mica, sobretot amb aquest concepte de 'donant nou' que es pot acabar convertint en un donant habitual.









El Banc de Sang necessita més de 1.000 donacions de sang al dia per garantir el volum de reserves. Aquestes donacions es dediquen a operacions, tractaments oncològics, trasplantaments i en cas d'accidents greus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.