En marxa la campanya de prevenció del mosquit tigre per aquest estiu


  • Comparteix:

El mosquit tigre

El mosquit tigre

La campanya de control del mosquit tigre es posa en marxa aquest dimecres a la ciutat amb un grup de visitadors que exploraran el terreny per detectar larves. Aquesta setmana també s'oferirà una xerrada formativa als membres de la Policia Local i a les brigades de l'Ajuntament perquè durant els patrullatges puguin detectar punts del municipi on hi ha l'insecte per posteriorment eliminar-lo.

El control del mosquit tigre es fa durant tot l'any però quan arriba el bon temps s'intensifica per la campanya d'estiu. L'objectiu és detectar larves de l'insecte, que creixen en basses d'aigua, perquè no arribin a evolucionar fins a esdevenir mosquits.

Les primeres mesures que es posen en marxa a partir d'aquest dimecres són un nou grup que farà visites sobre el terreny per explorar les zones més crítiques i una xerrada als cossos policials.

Ho explica la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà.

Marta Subirà

Farem una xerrada formativa a membres de la Policia i a les brigades del consistori perquè puguin detectar punts on hi ha l'insecte i així eliminar-lo.


Tot i això, Subirà ha reconegut que la incidència de l'insecte a la ciutat s'ha estabilitzat i que la majoria de santcugatencs s'han acostumat a les picades del mosquit tigre.

Marta Subirà

En relació amb el primer i el segon any la incidència del mosquit s'ha estabilitzat.


Els punts més sensible a la presència del mosquit són les escoles, les àrees properes a rieres, basses, piscines i els districtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.