Amnistia Internacional presenta a Sant Cugat la campanya mundial 'Exigeix Dignitat'


  • Comparteix:

Amnistia Internacional ha donat a conèixer als socis catalans la seva nova campanya mundial 'Exigeix Dignitat' en una assemblea a Sant Cugat. L'ONG dedicarà el 2009 a la lluita contra la pobresa per evitar la marginació i l'exclusió. Es tracta d'una nova etapa d'Amnistia Internacional, que amplia la seva lluita, més enllà de la denúncia política.

Amnistia Internacional va augmentar durant l'any passat el nombre de socis, tot i la crisi econòmica. Enguany, l'associació amplia el seu pla d'acció amb la lluita contra la pobresa i els seus efectes a través de la campanya mundial 'Exigeix Dignitat'.

El president d'Amnistia Internacional a Catalunya, Pep Parés, ha avançat aquesta nova iniciativa a Cugat.cat.

Pep Parés

Amnistia Internacional tindrà una altra dimensió que arribarà als Drets Econòmics Socials i Culturals. Serà un nou enfocament de moltes coses, entrarem dins la dinàmica de la pobresa i els seus culpables.


Tot i que la campanya es presentarà mundialment el proper 28 de maig, alguns dels membres assistents han valorat així la nova lluita d'Amnistia Internacional.

Activistes

És un reconeixement de què és un dret humà. Fins ara es feia una divisió que deixava qüestions molt importants. / Continuarem treballant en l'àmbit d'actuació que hem tingut fins ara, però afegim demanar justícia pels drets econòmics socials i culturals.


La trobada de socis catalans a la Casa de Cultura aquest dissabte ha servit també per presentar el balanç d'accions i comptes del 2008. A la jornada han assistit com a convidats la presidenta d'Amnistia Internacional a l'Estat espanyol, i els conferenciants Arcadi Oliveres i l'activista colombiana acollida a Catalunya, Nancy Fiallo.

Amnistia Internacional té 10.000 socis a Catalunya i una setantena a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.