Cugat.cat sortejarà entrades per al Liberty Festival


  • Comparteix:

Imatge del cartell de Liberty Festival

Imatge del cartell de Liberty Festival

Cugat.cat sortejarà entrades per als seus usuaris per assistir al Liberty Festival, que tindrà lloc al Sant Jordi Club de Barcelona aquest dissabte. Aquest festival s'organitza amb motiu del Dia Internacional contra la Homofòbia i en aquesta primera edició destaca l'actuació de grups musicals com Pastora, Marc Almond, i Pedro Marín.

El Liberty Festival ha nascut aquest any fruit d'una iniciativa destinada a conscienciar a la societat sobre el problema del rebuig que pateixen molts gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals en el nostre país i arreu del món.

A part de les diverses actuacions musicals que hi ha programades, el festival comptarà amb la presència de Jordi Petit, un dels primers activistes gais de l'Estat espanyol, que es dirigirà a tots els assistents.

Tots els interessats en obtenir una entrada gratuïta per assistir a aquest festival hauran d'enviar un correu electrònic a concurs@cugat.cat i les entrades se sortejaran entre tots els participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.