La UREF deixa d'acollir concerts per falta de permís municipal


  • Comparteix:

Actuació musical a la UREF

Actuació musical a la UREF

El local de la UREF, a la Floresta, deixa d'acollir concerts per manca de permís municipal. Una inspecció de l'Ajuntament a instàncies de diverses queixes veïnals certifica que l'espai no compleix els requisits per ser seu d'actuacions musicals.

Segons fonts de l'Ajuntament, la inspecció ha constatat que la UREF no tenia permisos per acollir concerts ni per oferir servei de terrassa. A més, la supervisió tècnica també ha deixat al descobert que l'espai no complia els següents requisits: una instal·lació elèctrica de garanties, un sistema d'insonorització adequat i el nombre reglamentari d'extintors.

La UREF podrà tornar a obrir les portes un cop corregeixi aquestes mancances i rebi el posterior vistplau de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

COMENTARIS

me parece que estan equivocados, por aqui es uno de los espacios culturales mas propositivo y me parece que es un asunto personal lo cual no le interesa a nadie y ademas tengo entendido que estan siempre trabajando para dar el mejor servicio y actividades artisticas de mejor nivel, la uref no deve dejar de hacer actividades ya que hacen falta lugares para expresar la cultura y el arte para toda la familia

david. Enviat el 19/mai/09


creo que ya esta bien de este acoso y derrivo contra la Uref,tendriamos que estar orgullosos todos los vecinos de la FLORESTA por contar con un espacio asi donde grandes y pequeños pueden disfrutar de un monton de actividades en un entorno muy familiar.Ya esta bien de mirar lo que hacen los demas con lupa (vive y deja vivir),y si nos ponemos asi habria que valorar todo el esfuerzo e inversion que ha realizado la UREF a lo largo de 30 años de trayectoria,osea que doy mi apoyo incondicional a la UREF y mucho animo para seguir adelante en cuanto puedan con todo el programa de actividades.

anuk. Enviat el 20/mai/09


las normativas estan para cumplirlas, todos por igual, sino las cumple pues que hagan reformas como les toco en su dia a los demas locales de la floresta

jaume. Enviat el 20/mai/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.