L'alcalde Recoder afirma que l'Any del Mil·lenari ha servit per donar a conèixer el Monestir


  • Comparteix:

El grup Comediants va posar dissabte el punt i final als actes de l'Any del Mil·lenari

El grup Comediants va posar dissabte el punt i final als actes de l'Any del Mil·lenari

L'alcalde ha assegurat que l'Any del Mil·lenari ha servit per 'cohesionar els santcugatencs' i per donar a conèixer el Monestir a tot el país. Segons Lluís Recoder, s'han complert tots els objectius de la commemoració i s'ha aconseguit avançar en la rehabilitació del monument.

L'alcalde creu que moltes de les activitats que s'han dut a terme durant aquest any quedaran gravades a la memòria dels santcugatencs. Del centenar d'actes del Mil·lenari, Recoder ha destacat la retransmissió de les campanades de cap d'any, que va posar el Monestir en el centre d'atenció de tot Catalunya. Però, sobretot, Recoder subratlla que s'han aconseguit sobradament els objectius de l'Any del Mil·lenari:

Lluís Recoder

Un dels objectius de l'Any del Mil·lenari ha estat cohesionar la població al voltant del seu símbol, que és el Monestir, i donar-lo a conèixer


Recoder ha afegit que la rehabilitació del monestir avança a bon ritme i sense cap cost pels ciutadans, gràcies al suport que el Pla Director ha rebut de diferents empreses privades. L'alcalde ha explicat que la promoció del Monestir continuarà, a partir de l'abril, amb el Museu de la Ciutat, que s'ha gestat durant aquest any del Mil·lenari:

Lluís Recoder

Al mes d'abril hi haurà un moment clau, que serà la inauguració de la primera fase del Museu de la ciutat


Finalment, Recoder ha destacat que l'Any del Mil·lenari ha contribuït a recuperar i conèixer millor les arrels de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.