L'Hospital General de Catalunya posarà en marxa un servei d'oncologia


  • Comparteix:

L'Hospital General de Catalunya obrirà, en breu, un nou servei d'oncologia. El departament, que està format per sis metges especialistes, atendrà de manera col·legiada cada pacient. A més, el servei oncològic disposa d'un hospital de dia que permet als usuaris realitzar tot tipus de consultes als especialistes.

La plantilla d'aquest nou servei d'oncologia tractarà càncers de pulmó, e mama, de pell, així com els tumors que es tracten des de l'otorrinolaringologia, ginecologia i urologia. El doctor Josep Ramon Germà, cap d'aquest nou departament, ha explicat que els malalts reben atenció d'un equip complet d'especialistes que l'atenen les 24 hores:

Josep R. Germà

Un equip treballa al voltant del malalt i ja han passat els temps d'un malalt, un metge


El metge ha emplaçat a la població a fer-se exploracions periòdiques, ja que la detecció a temps dels tumors augmenta la taxa de curació del càncer. El doctor Germà també ha explicat que els tractaments curatius de la malaltia estan a l'abast de tots els ciutadans:

Josep R. Germà

Equitat és tractar a tothom sigui quina sigui la seva procedència


El servei d'oncologia de l'HGC compta amb un hospital de dia integrat amb les consultes i que estarà obert del 8 del matí a 8 del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.