Pares santcugatencs recullen signatures contra la venda d'alcohol a menors


  • Comparteix:

Aquests pares diuen que es ven alcohol a menors a discoteques

Aquests pares diuen que es ven alcohol a menors a discoteques

Pares de Sant Cugat recullen signatures en contra de la venda d'alcohol a menors. Aquesta iniciativa, que va començar a Terrassa i ja s'ha estès arreu del Vallès, vol presentar els seus suports als alcaldes de la zona.

Ja són més d'un miler de firmes les que denuncien l'incompliment de la llei que prohibeix que es vengui alcohol a menors d'edat per part de la gran majoria d'establiments com les discoteques, supermercats i benzineres. Per això els pares santcugatencs mostren la seva preocupació davant aquesta permissivitat de les autoritats.

La directora del col·legi Pureza de María i membre del grup impulsor de la campanya, Blanca Palomo, ha explicat a Cugat.cat els objectius que tenen amb la recollida de firmes.

Blanca Palomo

Demanem que la llei que ja està aprovada s'apliqui pel bé dels menors, ja que poden divertir-se sense consumir alcohol.



Palomo també ha explicat que volen presentar les firmes que recullin als diferents alcaldes de les ciutats amb l'objectiu que facin complir aquesta llei i que facin més inspeccions en els locals.

Blanca Palomo

Farem arribar les firmes als Ajuntaments perquè facin complir aquesta normativa.


La permissivitat social que envolta aquest tema va obrir els ulls als pares del grup impulsor de la campanya, que volen enllestir els fulls de les firmes la setmana que ve per registrar-les i entregar-les als alcaldes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.