Cugat.cat fomentarà la vida sana gràcies a un conveni amb l'Hospital General de Catalunya


Temes relacionats

L'Hospital General es compromet a fomentar la vida sana entre els santcugatencs (12/mar/09)


  • Comparteix:

Cugat.cat estrenarà a finals de mes un espai dedicat a la salut. Es tractarà d'un seguit de vídeos que, de manera mensual, repassaran diversos temes d'actualitat estretament relacionats amb el tipus de vida dels santcugatencs. La iniciativa és el primer fruit del conveni que al març l'Ajuntament va signar amb l'Hospital General de Catalunya (HGC).

Els vídeos es podran veure a Cugat diari i també, properament, dins el Canal Salut de Cugat TV. El primer vídeo tractarà com les al·lèrgies afecten els més petits. Després d'aquest, seguiran temes com quins hàbits s'han de seguir durant l'embaràs, com és la rehabilitació després d'un trasplantament i com la crisi afecta les emocions.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica que aquesta és la primera iniciativa que sorgeix després del conveni signat entre l'HGC i diversos organismes municipals, com és el cas de Cugat.cat.

Mònica Lablanca

La col·laboració s'especifica amb unes càpsules de vídeo relacionades amb la salut, que donaran consells a la ciutadania.



El director de l'HGC, Xavier Mate, ha dit que a l'hora d'escollir els temes s'ha tingut en compte com és la població de la ciutat.

Xavier Mate

Els temes tenen un perquè. La població de Sant Cugat és jove, hi ha molts nens i dones embarassades. Aquests temes es tractaran.





Els vídeos seran d'una durada d'entre tres i quatre minuts i, un cop publicats, estaran sempre disponibles a la xarxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.