250 persones celebren les noces d'argent del Casal d'Avis de Valldoreix a la Nau de Cultura del territori


Temes relacionats

El Casal d'Avis de Valldoreix espera traslladar-se a un altre edifici abans d'acabar l'any (30/abr/09)

Una vintena d'activitats per celebrar els 25 anys del Casal d'Avis de Valldoreix (29/abr/09)

Isabel Castells: 'El Casal d'Avis de Valldoreix ha quedat petit' (29/abr/09)

El mercat ambulant de Valldoreix es farà els dissabtes davant de l'EMD a partir del novembre, segons el govern local (14/abr/09)


  • Comparteix:

El Casal d'Avis de Valldoreix celebra els seu primer quart de segle de vida reivindicant un nou local per a l'entitat i un mercat setmanal al territori. Prop de 250 persones s'han aplegat a la Nau de Cultura de Valldoreix aquest divendres per commemorar la cita, on no ha faltat música, actuacions, obsequis, una rifa i berenar per a tothom.

Aquesta setmana ha fet 25 anys que els primers membres del Casal d'Avis de Valldoreix van pujar a Montserrat per primera vegada en el seu debut com a col·lectiu. Aquest dijous, 85 dels membres actuals han repetit la fita per celebrar les noces d'argent de l'entitat, per les quals s'ha programat una vintena d'activitats.

La presidenta del Casal d'Avis de Valldoreix, Isabel Castells, ha explicat els reptes i les assignatures pendents del casal després de 25 anys.

Isabel Castells

Som conscients que el casal hauria d'expandir-se. Per això necessitem més col·laboració i més espai. També volem un mercadet.


Diverses actuacions dels avis han amenitzat la celebració d'aquest divendres a la Nau de Cultura, seguides d'una rifa i del lliurament dels premis de les activitats que duu a terme l'entitat.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la importància per a la gent gran de tenir un lloc per reunir-se i fer-se costat, i ha regalat al casal un quadre amb una fotografia d'un capitell del Monestir.

Lluís Recoder

Us feu costat mútuament i això és molt important.


Els alumnes del Ferran i Clua, que col·laboren habitualment amb els avis del territori, han obsequiat el col·lectiu amb un mural firmat per tots els alumnes i un llibre amb anècdotes sobre avis i néts.

La vocal de Cultura de l'EMD, Teresa Veciana, ha assistit a la celebració en el lloc de la presidenta, Montserrat Turu, i ha explicat la importància de la societat civil per a un poble.

Teresa Veciana

Cal reconèixer que a Valldoreix hi ha un bon teixit associatiu i des del gener tenim set entitats noves.


Diumenge es posarà punt final a la celebració del 25è aniversari amb una xerrada de l'escriptor valldoreixenc Baltasar Porcel sobre l'envelliment i amb un dinar de germanor.

D'altra banda, una cinquantena de socis del Casal d'Avis han participat aquest dijous a la visita guiada per les instal·lacions de l'edifici de l'EMD de Valldoreix. Durant el recorregut els visitants han conegut totes les dependències de la Casa de la Vila de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.