El segon mercat d'intercanvi se celebra tot i la presència policial


Temes relacionats

El Casal de Joves de TorreBlanca organitza el primer Mercat d'Intercanvi ( 3/oct/07)


  • Comparteix:

Un agent de la Policia Local, amb els participants al mercat d'intercanvi

Un agent de la Policia Local, amb els participants al mercat d'intercanvi

El segon mercat d'intercanvi, organitzat per l'Assemblea Popular per l'Habitatge i la Plataforma per un Sant Cugat Viu i Combatiu, s'ha celebrat aquest dissabte tot i la presència de la Policia Local. L'objectiu dels organitzadors era reivindicar un espai 'lliure d'ordenances de civisme', després que la primera convocatòria va ser sancionada amb una multa de 1.800 euros per ocupar la via pública sense permís. El regidor de Seguretat Ciutadana ha advertit que l'Ajuntament tornarà a aplicar la normativa i sancionarà els organitzadors d'aquesta segona edició.

El segon mercat d'intercanvi ha aplegat aquest dissabte a la tarda una trentena de persones a l'Hort de l'Abat-Jardins del Paga-li Joan. Agents de la Policia Local han informat els organitzadors que l'activitat no complia la normativa, ja que no comptava amb el permís administratiu per ocupar la via pública. El promotors del mercat, però, han advertit que no el demanaran i han criticat l'aplicació de l'ordenança de civisme.

Membre Plataforma SC Combatiu

Ha vingut la Policia Local a dir-nos que havíem de demanar un permís. No tenim cap intenció de demanar-lo per ocupar la via pública d'una manera pacífica i solidària.


De la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, ha advertit que els organitzadors de l'activitat tornaran a ser sancionats.

Xavier Martorell

Es concentren com l'anterior vegada, doncs actuarem com l'anterior vegada. No tenen l'autorització per ocupar l'espai públic.






El segon mercat d'intercanvi s'emmarca dins la Quinzena Agroecològica, organitzada per diverses entitats agrupades en la Plataforma per un Sant Cugat Viu i Combatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.