Cugat.cat, finalista als Premis de Comunicació de la Diputació


  • Comparteix:

Cugat.cat ha quedat finalista en la categoria d'innovació en els Premis de Comunicació Local de la Diputació, per la conversió de Ràdio Sant Cugat en un grup de comunicació multimèdia. Maresme Digital Televisió s'ha fet amb el guardó, dotat amb 10.000 euros, en una cerimònia celebrada aquest dissabte a Sitges que ha reunit 300 representants dels mitjans de comunicació locals i comarcals.

Un total de 187 candidatures s'han presentat als Premis de Comunicació Local que organitza la Diputació de Barcelona. El projecte que ha convertit Ràdio Sant Cugat en un grup de comunicació multimèdia ha servit a Cugat.cat per quedar finalista en l'apartat Innova de noves tecnologies.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha destacat aquest reconeixement com un pas més del grup multimèdia per potenciar la comunicació de proximitat.

Mònica Lablanca

Quedar finalista ens encoratja en un any que hem rebut també el Premi Ciutat de Sant Cugat i el Premi RAC d'innovació


El premi Innova ha estat per a la proposta presentada per Maresme Digital Televisió, de Mataró. El premi Rosalia Rovira de ràdios municipals se l'ha endut Ràdio Cubelles; el premi Miramar de televisions locals ha estat per TV10 de Sant Esteve Ses Rovires, mentre que el diari Som Garrigues, de Les Borges Blanques, s'ha fet amb el Tassis Torrent de premsa local i comarcal.

El president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, ha destacat la contribució dels mitjans de comunicació públics en el marc dels 30 anys d'ajuntaments democràtics.

Antoni Fogué

Per parlar de democràcia hem de dir que els mitjans, com els ajuntaments, han treballat amb il.lusió i sense tots els recursos


Enguany, Sitges ha acollit la cerimònia d'entrega dels Premis de Comunicació Local. La gala, presentada per Jordi Estadella, s'ha celebrat a l'Hotel Melià de Sitges amb una nutrida representació de mitjans locals i comarcals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.