Tot a punt a la plaça d'Octavià per veure la final de la Lliga de Campions en pantalla gegant


  • Comparteix:

Cugat.cat i l'Ajuntament conviden els santcugatencs a veure la final de la Lliga de Campions entre el Barça i el Manchester amb una pantalla gegant instal·lada a la plaça d'Octavià. La festa començarà a tres quart de vuit, amb animació musical i una gran porra popular amb premis relacionats amb el Barça.

Un DJ de Cugat.cat s'encarregarà d'animar l'espera a partir de tres quarts de vuit amb la millor selecció musical per aixecar els ànims de l'afició. En els minuts previs al partit s'organitzarà també una gran porra popular amb premis com entrades per anar al Camp Nou, una samarreta oficial del Barça i una pilota signada. Qui vulgui anticipar-se pot enviar els seus pronòstics per correu electrònic a porra@cugat.cat fins el moment d'inici del partit.

La final de Roma es veurà a la plaça d'Octavià amb una pantalla de cinc per quatre metres, com ja es va fer l'any 2006 amb la final de París que va servir al Barça per guanyar la seva segona Lliga de Campions. Els santcugatencs han valorat molt positivament la iniciativa.

Santcugantecs

La gent podrà gaudir i fer ambient. / Tots els culés podrem disfrutar a l'aire lliure. / Hi ha molta afició, suposo que omplirem la plaça. / Tot el que sigui veure el Barça és important. / És una manera de disfrutar de la vetllada.


A més, Cugat.cat oferirà una àmplia cobertura informativa de l'esdeveniment. Les millors imatges de la celebració es podran veure a Cugat diari i Cugat ràdio connectarà al llarg del dia amb Roma per tenir l'última hora de l'expedició santcugatenca de la mà d'enviats especials.

La Policia Local ha previst un desplegament especial per garantir la seguretat ciutadana a la plaça d'Octavià i altres punts de la ciutat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

VOLEM ESCOLTAR-HO EN CATALÀ !!!!

la final en català !!!!. Enviat el 27/mai/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.