La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha presidit aquest dimarts, a la Casa de Cultura, l'obertura d'un curs sobre la 'Guia pràctica per a la implantació dels autocontrols en el sector carni'. Aquest curs, organitzat per l’Ajuntament i que es desenvoluparà en dues sessions, té l'objectiu de promoure i aplicar els principis d'higiene i seguretat alimentària mitjançant la difusió del sistema d'anàlisi de perills i punts de control crítics.
La 'Guia pràctica per a la implantació dels autocontrols en el sector carni' ha estat dissenyada per l'Ajuntament en col·laboració amb el de Barberà del Vallès i el suport de la Diputació de Barcelona.
L'assistència al curs es tindrà en compte com a activitat formativa duta a terme i permetrà acreditar la qualificació professional de la persona assistent. El contingut de la guia compta amb la garantia d'haver estat valorada per una mostra de responsables de carnisseries que ha treballat amb l'Ajuntament en el disseny.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.