Comença un curs sobre la implantació dels autocontrols en el sector carni

Presentació del curs

Societat

Publicat el 27/mai/09 per Josep Gimeno

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha presidit aquest dimarts, a la Casa de Cultura, l'obertura d'un curs sobre la 'Guia pràctica per a la implantació dels autocontrols en el sector carni'. Aquest curs, organitzat per l’Ajuntament i que es desenvoluparà en dues sessions, té l'objectiu de promoure i aplicar els principis d'higiene i seguretat alimentària mitjançant la difusió del sistema d'anàlisi de perills i punts de control crítics.

La 'Guia pràctica per a la implantació dels autocontrols en el sector carni' ha estat dissenyada per l'Ajuntament en col·laboració amb el de Barberà del Vallès i el suport de la Diputació de Barcelona.

L'assistència al curs es tindrà en compte com a activitat formativa duta a terme i permetrà acreditar la qualificació professional de la persona assistent. El contingut de la guia compta amb la garantia d'haver estat valorada per una mostra de responsables de carnisseries que ha treballat amb l'Ajuntament en el disseny.