Esclat d'alegria a la plaça d'Octavià amb el triplet del Barça


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià ha esclatat d'alegria aquest dimecres per celebrar el triomf del Barça a la Lliga de Campions davant del Manchester United. Més de 5.000 santcugatencs han gaudit del triomf del Barça a través de la pantalla gegant de la plaça d'Octavià, instal·lada per Cugat.cat i l'Ajuntament, que ha donat peu a que els santcugatencs celebressin conjuntament la victòria.

Tot just acabar el partit, la plaça d'Octavià s'ha convertit en el centre neuràlgic de la festa blaugrana a la nostra ciutat. Molta emoció i també il·lusió per haver aconseguit per primera vegada a la història del club el triplet. Les bengales i petards han il·luminat una plaça que ha esclatat d'alegria amb la tercera Lliga de Campions aconseguida pel Barça.

Escoltem alguns dels aficionats que s'han aplegat a la plaça d'Octavià.

celebracio ok

Ha estat molt emocionant. / Sant Cugat ha respost d'una manera espectacular. / Hi ha hagut molt d'ambient.



En finalitzar el matx, tots els seguidors blaugranes han continuat la festa a la mateixa plaça amb més música, càntics i salts d'alegria pel títol assolit.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.