Marta Ferrusola anima la gent gran de Sant Cugat a fer exercici físic


  • Comparteix:

Recoder, Ferrusola i el doctor Serra Grima a la xerrada feta a la residència d'avis

Recoder, Ferrusola i el doctor Serra Grima a la xerrada feta a la residència d'avis

Fer exercici físic durant la tercera edat és un dels factors que més contribueix a la qualitat de vida de la gent gran. Aquest és el missatge central de la xerrada que Marta Ferrusola i el doctor Serra Grima han fet a la residència d'avis Santa Rosa, coincidint en els actes del seu onzè aniversari.

Durant la xerrada, la dona del president de la generalitat, Marta Ferrusola, ha explicat que l'activitat física és un complement necessari durant tota la vida, però aquest fet sovint s'oblida durant la tercera edat. Ferrusola ha subratllat que caminar diàriament és un exercici a l'abast de totes les persones grans:

Marta Ferrusola

Nosaltres el que venim a explicar-los és que treballin pel seu bé fent exercici


Per la seva part, el doctor Serra Grima, que porta 6 anys acostant l'esport a la gent gran, ha destacat que l'activitat física té uns efectes beneficiosos importants, tant a nivell psíquic com físic. Serra Grima ha assegurat que exercicis com caminar són un complement important als tractaments mèdics per millorar la qualitat de vida:

Doctor Serra Grima

Caminar és un exercici complementari a altres coses com la dieta equilibrada


Aquesta és la segona xerrada que ha organitzat la residència d'avis de Sant Cugat dins dels actes de celebració de l'onzè aniversari. Les activitats continuaran aquest dissabte, amb l'actuació de la coral del casal i d'altres cors de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.