Jaume Clavell proposa que el Consell Comarcal creï un espai per als municipis sense Síndic


  • Comparteix:

Jaume Clavell en una imatge d'arxiu

Jaume Clavell en una imatge d'arxiu

El president del Fòrum de Síndics i Defensors locals de Catalunya (Fòrum SD), Josep Escartín, i el Síndic de Sant Cugat, Jaume Clavell, han proposat al Consell Comarcal que es constitueixi una infraestructura dins l'ens que doni servei als municipis de la comarca que no tenen Síndic. Per contra, els dos representants no veuen amb bons ulls la possibilitat que hi hagi un Síndic comarcal ja que creuen que interferiria amb la feina del Defensor del Poble català.

El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Antoni Rebolleda, s'ha reunit aquest dijous amb el president del Fòrum SD i Síndic de Sabadell, Josep Escartín, i el Síndic de Sant Cugat i membre de la Junta del Fòrum SD, Jaume Clavell. L'objectiu de la reunió, segons ha explicat Clavell a Cugat.cat, era que Rebolleda volia conèixer l'opinió dels dos Síndics sobre diverses propostes.

D'una banda, els tres representats han parlat de les línies a seguir per promoure que totes les ciutats de la comarca tinguin un Defensor del Poble local. Escartín i Clavell han proposat que el Consell Comarcal pugui tenir una infraestructura perquè els municipis que no puguin assumir la figura del Síndic tinguin un espai on dirigir-se.

Ho explica Jaume Clavell a Cugat.cat.

Jaume Clavell

Una infraestructura pels petits pobles que no tenen Síndic però que l'haurien de tenir encara que no poden.


D'altra banda, tant Escartín com Clavell no pensen que sigui una bona idea crear un Síndic comarcal ja que creuen que interferiria amb la feina del Síndic de Catalunya. Ara, el Consell Comarcal ha d'estudiar totes les possibilitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.