S'obre el termini per demanar els permisos per estacionar a la futura zona verda de Valldoreix


Temes relacionats

Zona verda experimental a l'aparcament de l'estació de Valldoreix (13/feb/09)


  • Comparteix:

Estació del FGC a Valldoreix

Estació del FGC a Valldoreix

Ja es poden sol·licitar a l'EMD els permisos per estacionar vehicles a la futura zona verda de l'entorn de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a Valldoreix. A partir de l'1 de juliol començarà el període de proves, que es podria allargar, segons les previsions del govern valldoreixenc, fins a finals d'any. Tant valldoreixencs com santcugatencs poden demanar el permís per estacionar-hi vehicles.

En total, es provaran unes 500 places d'aparcament repartides entre el pàrking de l'estació, els carrers del Bruc i Sant Jaume i altres zones properes. Residents i treballadors d'aquella zona tindran estacionament gratuït.

Per aconseguir el permís, caldrà portar el rebut de l'impost de circulació i acreditar el domicili on es resideix tant si és a Valldoreix com a Sant Cugat.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, explica que el període de proves servirà per analitzar el comportament dels conductors.

Montserrat Turu

És un període de proves gratuït que ens servirà per analitzar la situació i trobar-hi solucions.



Per ara, ja s'han repartit díptics entre els conductors dels vehicles que estacionen a l'entorn de l'estació per informar-los de l'inici de la zona verda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.