El grup català Gaes de centres auditius s'instal·la a Sant Cugat


  • Comparteix:

Des d'avui, el grup català Gaes de centres auditius, amb presència a diferents països europeus i d'Hispanoamèrica, ha ampliat la seva xarxa amb un nou centre a Sant Cugat. El nou centre vol donar servei als prop de 4.000 santcugatencs, el 8 per cent de la població, que pateixen dificultats auditives.

L'objectiu d'aquest nou centre és facilitar als santcugatencs el seguiment i la detecció dels problemes auditius, que afecten especialment la gent gran. Segons el conseller delegat de Gaes, Antoni Gassó, un 8 per cent de la població pateix aquestes lesions a l'oïda:

Antoni Gassó

Hi ha un vuit per cent de persones que pateixen problemes auditius


Segons Gassó, pels afectats d'aquests problemes és important fer un seguiment periòdic amb l'especialista de la pèrdua de la capacitat auditiva. Per això el centre ofereix de forma gratuïta les proves acústiques, que des d'ara es podran fer a Sant Cugat.

Antoni Gassó

Avui hi ha moltes solucions pels problemes auditius


La tinent d'alcalde de Serveis Generals, Mercè Conesa, ha subratllat que aquest servei facilitarà a molts santcugatencs el control i seguiment de les seves dificultats auditives i millorar així la seva qualitat de vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.