AVAN posa la primera pedra per construir un nou centre a Sabadell


  • Comparteix:

L'AVAN compta amb 400 usuaris i 1.300 famílies associades

L'AVAN compta amb 400 usuaris i 1.300 famílies associades

L'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) ha posat la primera pedra per la construcció d'un centre a Sabadell aquest dimecres. El nou equipament comptarà amb un hospital de dia i desenvoluparà activitats de recerca. AVAN, que dóna servei al Vallès Occidental i té seu a Sant Cugat, compta amb el suport del departament d'Acció Social i Ciutadania per dur a terme aquest projecte.

El nou equipament oferirà 32 places d'atenció diürna per a persones amb discapacitat física i un hospital de dia per a persones amb demències. A més, el centre desenvoluparà activitats de recerca en el camp de les malalties neurodegeneratives. L'obra ha estat finançada pel departament d'Acció Social i Ciutadania i compta amb el suport econòmic de la Fundació ONCE i Caixa Sabadell.

L'AVAN ha creat el Consorci d'Atenció a les Persones amb Malalties Neurològiques que Cursen amb Discapacitat per gestionar el nou centre.

L'acte de col·locació de la primera pedra ha comptat amb la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i l'alcalde de Sabadell, Manel Bustos.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.