L'hipermercat Eroski posa en marxa un projecte per reduir les bosses de plàstic d'un sol ús


  • Comparteix:

Logo de la cadena de supermercats i hipermercats

Logo de la cadena de supermercats i hipermercats

La cadena de supermercats Eroski ha engegat un pla per reduir la utilització de bosses de plàstic d'un sol ús i substituir-les per una bossa reutilitzable de ràfia. A la planta de Sant Cugat es poden obtenir les noves bosses des de divendres passat i tenen un preu de 50 cèntims, part dels quals es destina a l'associació ecologista Adena.

La cadena preveu que s'eviti la utilització de 12 milions de bosses a Catalunya en un any. Tot aquest estalvi, que suposarà un canvi d'hàbits, es destinarà a un projecte de protecció del medi ambient.

Les bosses de ràfia reutilitzables es podran adquirir a qualsevol punt del centre comercial i estan dissenyades per suportar una cinquantena de viatges. Un cop la bossa es faci malbé, es podrà canviar per una altra de nova de manera gratuïta.

Ho explica el gerent d'Eroski a Sant Cugat, Juan Vicente Quilez.

Juan Vicente Quílez

Es compra la bossa una vegada i durant la vida útil de la bossa s'estalvia plàstic.


Al centre de Sant Cugat es va posar en funcionament el projecte divendres passat. Aquesta campanya s'ha dut a terme arran de les propostes recollides en un grup de discussió de consumidors que va organitzar la Fundació Eroski.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.