Esade entrega el seu quart premi a projectes innovadors

Societat

Publicat el 5/jun/09 per Oriol Sumsi

Un projecte sobre com obrir una cadena de restaurants turcs al Panamà ha estat el guanyador de la quarta edició del premi internacional d'emprenedors que organitza Esade. El projecte de l'estudiant turc Yalçin Dereli ha estat valorat per l'alt grau de detall i la gran previsió que fa de tots els aspectes del possible negoci. Dereli s'endú de premi un màster en Management, valorat en més de 21.000 euros.

La quarta edició del Concurs Internacional d'Estudiants Emprenedors i Innovadors que organitza Esade ja té guanyador. Yalçin Dereli és un estudiant turc que després de cursar estudis d'administració i direcció d'empreses a Bèlgica va estar un any d'intercanvi al Panamà. D'aquesta combinació, en va sortir la seva idea.

L'explica el mateix Dereli.

Yalçin Dereli

El kebab existeix a molt països d'Europa, i el Panamà és un país amb moltes oportunitats. Es tracta d'obrir restaurants de kebab allà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El director de programes màster d'Esade, Josep Franch, explica què han valorat del seu projecte.

Josep Franch

És un projecte on s'ha valorat especialment tot el detall. Tot està pensat i quantificat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Gràcies a aquest premi, Yalçin Dereli podrà estudiar gratuïtament un dels màsters en Management que imparteix Esade. El màster, que té la durada d'un any, està valorat en més de 21.000 euros.