El Síndic de Greuges obre 150 expedients en el seu segon any al càrrec


  • Comparteix:

Jaume Clavell durant una entrevista a Cugat.cat

Jaume Clavell durant una entrevista a Cugat.cat

El Síndic de Greuges de Sant Cugat ha obert el mateix nombre d'expedients aquest any que l'any anterior. En el seu segon any al capdavant d'aquest ens, Jaume Clavell ha resolt el 77% dels prop de 150 casos que ha obert, la majoria a favor dels ciutadans. Clavell ha tornat a reclamar més personal al seu càrrec i l'ampliació de l'horari per donar resposta a les necessitats de la ciutadania.

Jaume Clavell ha explicat durant l'entrevista bimensual a Cugat.cat que les xifres es mantenen respecte les de l'any passat.

Jaume Clavell

Es manté molt igual que l'any passat. Encara no l'he tancat però serà bastant igual.








Clavell ha tornat a reclamar més personal i ha explicat que a l'espera de superar la crisi econòmica, que fa impossible contractar més treballadors, està a punt de signar un conveni amb l'Escola de Protocol de la Universitat Pompeu Fabra per a la contractació de becaris.

El Síndic local vol que la seva institució arribi a tots els santcugatencs.

Jaume Clavell

M'agradaria que aquesta institució arribés molt més lluny. La utilitzen moltes persones però no arriba a tots els santcugatencs.




Clavell ha explicat que, tot i aquests 150 expedients oberts anualment, cada any passen per la sindicatura més de 300 persones per demanar informació.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.