El Capio Hospital General de Catalunya acull fins divendres el 8è Congrés Català de Sinologia


  • Comparteix:

Exterior de l'hospital

Exterior de l'hospital

El Capio Hospital General de Catalunya (HGC) reuneix fins aquest divendres els principals experts catalans en patologia de la mama en el 8è Congrés Català de Sinologia i Patologia Mamària. L'edició d'enguany destaca per ser la primera vegada que l'acull un hospital privat i posarà sobre la taula els avenços en la prevenció basats en la biologia molecular i la genètica.

El doctor Àngel Garcia, cap del servei de Cirugia General de l'hospital i organitzador de la trobada, ha destacat que cada vegada s'està més a prop de fer intervencions preventives en funció dels estudis de risc.

Garcia també s'ha felicitat pel fet de ser el primer hospital privat que acull aquest congrés.

Dr. Angel Garcia

Ha estat un repte perquè és la primera vegada que es fa en una entitat privada i és també una satisfacció acollir els companys d'altres centres.


Prop de 60 ponents i 70 experts de diferents hospitals i universitats passaran per aquest congrés que inclou el 16è curs intensiu de Sinologia i Patologia Mamària, la 23a reunió de Sinologia dels hospitals comarcals i l'11a reunió d'Infermeria en Sinologia Mamària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.