Promusa bufarà demà 20 espelmes amb la música de Manel


  • Comparteix:

Manel, grup musical revelació de la temporada, actua aquest dissabte a la festa del vintè aniversari de l'empresa municipal d'habitatge Promusa. La celebració començarà a les nou del vespre amb l'actuació dels teloners, els santcugatencs Carolina Chicken, gràcies a la col·laboració de Cugat.cat. Els concerts són gratuïts i tindran lloc a la plaça del Centre Cultural, davant del Teatre-Auditori.

L'empresa d'habitatge municipal celebra els seus 20 anys aquest dissabte amb un concert a càrrec de Manel, grup revelació de la temporada i guanyador del premi Enderrock 2009 al millor disc de pop-rock per 'Els millors professors europeus'.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que amb aquest concert busquen una alta participació, sobretot dels joves santcugatencs.

Mercè Conesa

El que volem és una participació del màxim de públic possible i sobretot de la gent jove que és un dels públics que més participa de Promusa.


Manel presentarà el seu primer i per ara únic treball, 'Els millors professors europeus'. El grup ja treballa en el seu segon disc, que tindrà un procés de gestació molt diferent al primer. Ho ha explicat a Cugat.cat el cantant de Manel, Guillem Gisbert.

Guillem Gisbert

El primer disc el vam preparar amb molt de temps i sense que ningú ens preguntés pel segon treball. Ara serà diferent.







Cugat.cat repartirà a partir de dilluns pòsters del concert signats pels membres de Manel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.