La residència d'avis de Santa Rosa celebra el seu onzè aniversari


  • Comparteix:

Al voltant de 200 persones han participat als actes de cloenda de l’onzè aniversari de la residència d’avis de Santa Rosa que s'han celebrat durant aquest cap de setmana. La gran festa popular ha comptat amb diverses activitats com l’actuació dels bastoners i els concerts de la coral del casal i del cor infantil de Sant Cugat.

Els actes centrals per commemorar l'onzè aniversari de la residència d'avis van començar dissabte amb una Missa, seguida de l'actuació dels bastoners. Durant la tarda, els santcugatencs van poder gaudir d’un concert de la coral del casal i, posteriorment, del cor infantil. A més, durant l'última setmana també s'han organitzat dues xerrades per la gent gran.

La directora de la residència, Alícia Puig, explica que aquestes festes pretenen obrir aquests centres a la resta de la comunitat:

Alicia Puig

Les residències han d'estar obertes a la comunitat on viuen


Actualment, la residència Sant Cugat atén prop de 70 persones, mentre que el Centre de Dia acull la visita d'unes 25. El casal compta amb la participació d'un miler d'avis i àvies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.