El centre transformador elèctric de Sant Cugat incorpora un sistema de plaques fotovoltaiques


  • Comparteix:

Les plaques fotovoltaiques permeten evitar l'emissió de gasos contaminants

Les plaques fotovoltaiques permeten evitar l'emissió de gasos contaminants

Fecsa Endesa ha instal·lat un nou sistema de plaques fotovoltaiques al centre transformador de Sant Cugat per generar l'electricitat necessària per il·luminar-ne l'interior. L'empresa ha fet el mateix als centres de Castellar del Vallès, Sabadell, Rubí i Montcada i Reixac, amb una inversió total de 30.000 euros. Segons Fecsa Endesa, aquestes noves instal·lacions són una mostra de la seva aposta per les energies renovables.

El director de zona del Vallès-Maresme, Àlex Fàbregas, ha explicat a Cugat.cat el motiu d'aquestes noves instal·lacions.

Àlex Fàbregas

Alguns d'aquests centres no tenien il·luminació, i en comptes de connectar-los a la xarxa hem instal·lat aquest sistema.









Segons Fàbregas, aquesta aposta per l'energia solar s'emmarca dins el compromís de l'empresa a favor de la protecció del medi ambient.

Àlex Fàbregas

Cada dia estem utilitzant més aquest tipus d'energia, per molts tipus d'instal·lacions.






L'estació transformadora de Sant Cugat, situada al polígon de Can Sant Joan, és l'encarregada de convertir l'electricitat d'alta tensió que arriba a la ciutat a la tensió que s'utilitza a les llars.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.