Centenars de persones visiten el complex esportiu de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

Els assistents van comprovar la millora de les instal·lacions que havien quedat obsoletes

Els assistents van comprovar la millora de les instal·lacions que havien quedat obsoletes

Prop d'un miler de persones han visitat les obres del complex esportiu de la Rambla del Celler. Els visitants han conegut de prop la remodelació que s'ha fet a la sala escolar i a l'antic pavelló municipal. També s'ha mostrat l'estat de les obres del tercer pavelló i del Fitness, que s'acabaran de construir al mes de setembre.

La zona esportiva de la Rambla del Celler forma part del primer Pla d'Equipaments Esportius, que es va posar en marxa al començament del mandat de l'actual equip de govern. L'alcalde Lluís Recoder s'ha mostrat molt satisfet per la qualitat del nou complex esportiu, i ha destacat l'important esforç que ha suposat pel consistori.

Lluís Recoder

Haver destinat 23 milions d'euros en noves instal·lacions esportives en 3 o 4 anys és un esforç que no té paral·lelisme al país, tret de les Olimpíades del 92


Les obres finalitzaran al mes de setembre, coincidint amb l'inici de la temporada esportiva 2003-2004. Després de 4 mesos d'aturada obligada per la tramitació d'un procés judicial amb l'antic propietari dels terrenys, les obres marxen ara a bon ritme. Avui mateix es començarà a muntar la piscina principal del Fitness, utilitzant un sistema innovador que permet posar-la a punt en només 20 dies. Paral·lelament, ja s'ha començat a aixecar l'edifici del tercer pavelló polisportiu, que permetrà disposar de tres camps d'entrenament simultanis o de dos terrenys de competició alhora.

L'arquitecte encarregat de les obres del tercer pavelló i el Fitness, Joan Pallejà, explica les característiques urbanístiques d'aquest complex esportiu.

Joan Pallejà

És un edifici urbà, obert a l'exterior, amb poc impacte per l'entorn i d'una gran qualitat


La nova zona esportiva de la Rambla del Celler s'inclou dins del primer Pla d'Equipaments Esportius, que es completarà amb la primera fase de la Ciutat Esportiva, on es construirà una pista d'atletisme i un camp de rugby.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.